Řízená a kontrolovaná detoxikace organismu - C.I.C. metoda

29.10.2014 19:40

Trápí vás únava a nevíte proč? Trpíte příznaky alergií, bolestmi hlavy a zažívacími obtížemi? Váš lékař nenašel příčinu Vašich obtíží vyžadující standardní léčbu? Zkuste řízenou a kontrolovanou detoxikaci MUDr. J. Jonáše. Tato metoda se zaměřuje na odhalování příčin vašich problémů a je jednou z prvních metod přistupujících k organismu požadovaným komplexním způsobem.

Metoda se zabývá odstraňováním toxinů, které bývají příčinou tělesných i duševních potíží. Konkrétní typ toxické zátěže je určen pomocí měření na akupunkturním bodu přístrojem Salvia,  zkonstruovaném podle vynálezu dr. Volla. Po proměření toxinů, se vytestují vhodné preparáty, které pomohou tělu odvést tyto toxiny, přes vylučovací orgány a navodí tak přirozenou rovnováhu organismu tím, že dají do pohybu samoléčebný systém těla. Já osobně dávám přednost testování zátěží organismu přes biopole člověka, testovaný subjekt velmi přesně vnímá, jak zátěže v těle působí a už tím se vlastně energie v těle vyrovnává.
Detoxikace podle MUDr. Jonáše je samozřejmě hlavně metodou preventivní. Zjištění toxických zátěží umožňuje zachytit rizikové faktory dříve, než se objeví klinické příznaky nemoci. Pomocí preparátů Joalis je pak v organismu obnovena rovnováha.
Kapky Joalis se mohou samozřejmě užívat s jakýmikoliv léky předepsanými lékařem, do terapie určené vaším lékařem se v žádném případě nezasahuje. Pokud člověk užívá léky, užívá je dále.
Preparáty v sobě spojují  optimální kombinace bylin a nahrané holografické informace o toxinu v konkrétní tkáni. Tato kombinace spouští očistné reakce našeho organismu.Upozorní náš systém na problém, kterého si naše tělo nevšímá, ať už z důvodu dlouhodobého vyčerpání, nekonečných alergických zátěží nebo nezvládnutým stresem. Organismus se snaží eliminovat toxiny, tuto snahu ale často brzdí naše emoce, které tak znemožňují, aby si imunitní systém sám poradil. Lidský organismus je nastavený na zdraví, ne na nemoc. Souběžně s toxinem je tedy třeba odstranit z tkáně i tyto blokující emoce. Preparáty Joalis jsou koncipovány tak, aby byly schopné uvolnit léčebné síly organismu a vytvořit dlouhodobou rovnováhu v našem těle.
 

 
 

Kontakt

Lenka Perničková - poradna Vesna Panská 4
Olomouc
77100
777 799 976 perni@seznam.cz . vesnapernickova@gmail.com